Čišćenje prašine stanova

Čišćenje prašine stanova - agencija As Point Zemun - Beograd

Agencija za čišćenje i održavanje prostorija stanovaAS Point iz Beograda započinje uklanjanjem prašine sa svih lako dostupnih mesta u stanu a tamo gde to nije moguće koristi pajalicu. Čišćenje prašine sa lako dostupnih mesta u stanu uključuje:

  • Čišćenje prašine u stanovima sa nameštaja, vrata, slika, rasvetnih uređaja, prekidača i utičnica kao i svih vrsta podova
  • Usisavanje tepiha u stanovima

Za čišćenje prašine u stanu, paučine sa zidova i plafona agencija za čišćenje koristi pajalicu. Pri čišćenju prašine osoblje agencije za čiščenje AS Point iz Zemuna vodi računa da ne dođe do oštećenja (grebanja i td.) površine sa koje se uklanja prašina.

Čišćenje prozora stanova

Čišćenje prozora stanova - agencija As Point Zemun - Beograd

Agencija za čišćenje stanova AS Point iz Beograda nakon uklanjanja prašine iz svih prostorija u stanu prelazi na čišćenje prozora. Čišćenje prozora u stanovima podrazumeva uklanjanje nečistoća sa metalnih i drvenih površina kao i pvc ramova prozora.

Kada nečistoća sa ramova bude uklonjena, osoblje agencije za ćišćenje stanova AS Point iz Zemuna prelazi na uklanjanje nečistoće sa staklenih površina. Čišćenje ramova i staklenih površina u stanu se obavlja obostrano, ukoliko je to omogućeno. Čišćenje staklenih površina ostava i pomoćnih prostorija stanova se obuhvata povremenim čišćenjem.

 

Čišćenje stanova sa našom opremom

Čišćenje stanova sa našom opremom ili korisnikovom opremom  - agencija As Point Zemun - Beograd
  • Cena čišćenja stanovasa korišćenjem korisnikove opreme iznosi 290,00 din/h
  • Čišćenje stanova sa korišćenjem opreme agencije za čišćenje AS Point iz Beograda a koja ne uključuje (usisivač i merdevine) iznosi 340,00 din/h

Za stanove čija je kvadratura veća od 60 m2 agencija šalje dve ili više osoba na čišćenje stim da se za svaku osobu ponaosob naplaćuje čišćenje stana (npr: ukoliko dve osobe čiste prostor u stanu četiri sata, korisnik usluge plaća za osam sati, tj. za svaku osobu po četiri sata).

Redovno čišćenje poslovnih prostora

Čišćenje poslovnih prostora  - agencija As Point Zemun - Beograd

Agencija za čišćenje stanova AS Point pokriva Zemun i celu teritoriju Beogradapored redovnog čišćenja stanova, pruža i uslugu redovnog čišćenja poslovnih prostora.

Čišćenje poslovnog prostora se može obavljati svakodnevno ili više puta u toku jednog meseca u zavisnosti od potrebe korisnika usluge čišćenja.

Čišćenje poslovnog prostora podrazumeva: uklanjanje nečistoća sa kancelarijskog nameštaja (radnih stolova, polica, ormara tehničkih uređaja, stolica itd.), čišćenje prozora ukoliko je to omogućeno, vrata, rasvetnih tela, prekidača i utičnica, usisavanje tepiha, brisanje podova, čišćenje sanitarnih čvorova i čajne kuhinje.

Veliki broj firmi je ukazao poverenje agenciji AS Point za čišćenje kako poslovnih prostora tako i stanova u Beogradu.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 1
+ 0