Čišćenje: fugni, ventilatora, kade, dlaka, prozora i venecijanera

Čišćenje fugni kao i kompletno čišćenje vaših stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda čišćenje upornih tamnih fugni u kupatilu i kuhinji u vašim stanovima možete obaviti uz pomoć sredstva za čišćenje toaleta sa izbeljivačem i tvrdom četkom ili nekom starom i istrošenom četkicom za zube.

Čišćenje: plastike, plan, kalorije, sirće, zavesa i tuša

Čišćenje plastičnih proizvoda nežnim sredstvima u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda plastika je veoma svestran materijal i proizvode od plastike koristimo svakodnevno u našim stanovima, međutim njihovo čišćenje nije tako jednostavno jer plastike ima razne mekoće i lako ju je izgrebati.

 

Čišćenje kondomom, umivaonika, wc šolje, limunom, nameštaja

Čišćenje kondomom napunjemnim sirćetom kamenca sa slavine u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda ako svaki put obavljate čišćenje kamenca sa slavine u vašem stanu hemijskim sredstvima može se oštetiti površina ozbiljno i trajno.

Čišćenje: mebl štofa, madraca, laminata...

Čišćenje nameštaja od mebl štofa soda bikarbonom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, osvežavanje i čišćenje nameštaja od mebl štofa u vašem stanu možete i sami da uradite na potpuno prirodni način.

 

Čišćenje: laminata...

Čišćenje laminata mešavinom vode i sirćeta u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, ako laminat u vašem stanu izgleda prljavo i ima mrlje od blata ili ako izgleda izbledelo, za čišćenje upotrebite mešavinu vode i sirćeta.

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 2
+ 0