Čišćenje drvenog poda crnim čajem

Čišćenje drvenog poda crnim čajem u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, čišćenje drvenog poda u vašem stanu najbolje je uraditi uz pomoć kesice crnog čaja, pod će biti sjajan, blistav i prekrasan a posebno je bitno naglasiti da nećete udisati hemikalije koje se uobičajeno koriste za čišćenje i poliranje poda.

Najobičnije čišćenje prašine krpom

Najobičnije čišćenje prašine najobičnijom krpom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, čišćenje prašine u stanu možda se čini kao bitka koju je nemoguće dobiti ali ako imate dobru taktiku, najobičnijim čišćenjem se možete rešiti prašine i to prilično brzo.

Čišćenje stana sirćetom: kupatila...

Čišćenje stana sirćetom: kupatila, kuhinje, prozora... u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, pronalaženje zdravijih, efikasnijih i jeftinijih alternativa za čišćenje stana je na vrhu liste prioriteta skoro svakoga ko se trudi da mu stan bude zdraviji, srećom efikasni i netoksični čistači stanova su već vekovima prisutni u našim stanovima, na primer sirće - jedan od boljih čistača u stanu, široke je primene, efikasno i jeftino.

Mešavina sirćeta i glicerina proređuje dosadno ćišćenje

Mešavina sirćeta i glicerina proređuje dosadno ćišćenje u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, čišćenje prašine u stanu je dosadan posao jer se mora redovno obavljati ali postoji odličan trik kako postići da se prašina u stanu ne skuplja toliko brzo - premažite površinu smesom jabukovog sirćeta i glicerina.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0