Čišćenje drvenog poda crnim čajem u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, čišćenje drvenog poda u vašem stanu najbolje je uraditi uz pomoć kesice crnog čaja, pod će biti sjajan, blistav i prekrasan a posebno je bitno naglasiti da nećete udisati hemikalije koje se uobičajeno koriste za čišćenje i poliranje poda.

Dragi sugrađani Beograda, zagrejte lonac sa vodom i u provrelu vodu ubacite dve kesice crnog čaja, zatim ostavite čaj da odstoji nekoliko minuta, pa onda krpu za čišćenje umočite u čaj i dobro je iscedite a potom se bacite na čišćenje drvenog poda u vašem stanu i onda naravno uživajte u fantastičnom rezultatu.

Veoma je bitno da se naglasi da za čišćenje drvenog poda u vašem stanu koristite isključivo crni čaj, a ne crni čaj u mešavini sa nekim drugim, jer je taninska kiselina u njemu odgovorna za postizanje sjaja.

Dragi sugrađani Beograda, ako je drveni pod u vašem stanu veoma prljav i ako ga dugo niste čistili, biće najbolje da prionete na detaljno čišćenje, prvo ga operite deterdžentom a onda očistite vodom i tek nakon toga možete da prionete na čišćenje poda crnim čajem.

Čišćenje drvenog poda u vašem stanu je najbolje uraditi sa dobro oceđenom krpom jer višak vlage ulazi u pukotine među daskama, oštećuje parket i može da uzrokuje i njegovo dizanje.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje drvenog poda, brigu za kompletno čišćenje stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0