Čišćenje stana sirćetom: kupatila, kuhinje, prozora... u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, pronalaženje zdravijih, efikasnijih i jeftinijih alternativa za čišćenje stana je na vrhu liste prioriteta skoro svakoga ko se trudi da mu stan bude zdraviji, srećom efikasni i netoksični čistači stanova su već vekovima prisutni u našim stanovima, na primer sirće - jedan od boljih čistača u stanu, široke je primene, efikasno i jeftino.

Osnovna mešavina za čišćenje stana je 1 šolja vode i ¼ destilovanog belog sirćeta u flašici sa prskalicom, tu mešavinu možete koristiti za većinu čišćenja po stanu a sa prirodnim dodacima rešava i teže probleme, miris sirćeta nije prijatan ali čim se sirće osuši, nestaje i miris u stanu.

Dragi sugrađani Beograda, sirće možete koristiti za čišćenje kupatila u stanu od ćoška do ćoška, osnovnu mešavinu koristite za čišćenje zidnih pločica, ostatke od sapuna na tuš kabini, lavabou i u toaletu.

I u kuhinji osnovnom mešavinom sirćeta i vode možete obaviti čišćenje skoro svih površina kuhinje u stanu, možete ga koristiti za dezinfekciju frižidera, pločica, daske za sečenje i svih kuhinjskih površina.

Dragi sugrađani Beograda, čišćenje svih drvenih površina u stanu: pod, stolariju, vrata, roletne možete uraditi sa osnovnom mešavinom sirćeta i vode.

Za čišćenje prozora u vašem stanu koristite jednaku količinu sirćeta i tople vode, nakon čišćenja obrišite prozore mekom krpom.

Dragi sugrađani Beograda, za čišćenje fleka na tepihu ili meblu u vašem stanu upotrebljavajte mešavinu od 1 kašičice tečnog deterdženta, 1 kašičice sirćeta i 1 litra tople vode, ovom mešavinom natopite fleku i trljajte peškirom dok se ne osuši, ukoliko ne nestane, ponovite proces čišćenja, a ako su osetljivi materijali u pitanju probajte prvo na nekom manje vidljivom mestu u stanu.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za netoksično čišćenje, brigu za kompletno čišćenje stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0