Najobičnije čišćenje prašine najobičnijom krpom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, čišćenje prašine u stanu možda se čini kao bitka koju je nemoguće dobiti ali ako imate dobru taktiku, najobičnijim čišćenjem se možete rešiti prašine i to prilično brzo.

Aparati čistači prašine poput onih na drškama u šarenim bojama nisu od velike pomoći jer je samo raspršuju, za pravo čišćenje stana najbolje je koristiti pamučne krpe ili one od mikrofibera, zato izbegavajte čistače prašine.

Dragi sugrađani Beograda, bilo koje sredstvo za čišćenje prašine u stanu nikada nije pametno nanositi direktno na površinu koju čistite, na taj način se vremenom može stvoriti tanak sloj koji će otežati čišćenje jer ćete se mučiti s odstranjivanjem pa površina može ostati umrljana, zato sredstvo za čišćenje uvek nanesite na krpu.

S vremena na vreme potrebno je obaviti čišćenje teže dostupnih mesta u stanu kao što su: radijatori, vrhovi ormana, zadnje strane kreveta, ukrasni predmeti i sl., jer i na njima se takođe skuplja prašina.

Usisavanje diže prašinu pa je bolje obaviti prvo usisavanje pa onda čišćenje prašine u stanu brisanjem jer ćete tek onda obrisati prašinu koja se nataložila, a naravno usisivač kao i svi drugi aparati ne radi kako treba ako se ne održava redovno.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje prašine, brigu za kompletno čišćenje stana u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0