Čišćenje prljavih fugni između pločica

Čišćenje fugni kao i kompletno čišćenje vaših stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda čišćenje upornih tamnih fugni u kupatilu i kuhinji u vašim stanovima možete obaviti uz pomoć sredstva za čišćenje toaleta sa izbeljivačem i tvrdom četkom ili nekom starom i istrošenom četkicom za zube.

Čišćenje prašine sa lustera i ventilatora na plafonu

Čišćenje prašine sa lustera i ventilatora na plafonu u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda svi znamo koliko je neprijatno čišćenje prašine sa ventilatora na plafonu a pogotovo koliko je sporo i pipavo čišćenje ukrasnog i dekorativnog plafonskog lustera u stanu - prašina: pada po nama, po elementima u vašem stanu, po tepihu...

 

Čišćenje kade od masnoće samo ispiranjem

Čišćenje kade od masnoće samo ispiranjem u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda dobro nam je poznato da se masnoća i prljavština od kupanja lako i brzo nahvata po kadi u stanu a ukoliko niste imali odmah vremena za čišćenje ne brinite.

Gumene rukavice za čišćenje dlaka kućnog ljubimca

Gumene rukavice za čišćenje dlaka kućnog ljubimca u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda kada naiđe period linjanja nećete biti srećni kada vidite svuda po vašem stanu dlake vašeg kućnog ljubimca, ukoliko niste imali odmah vremena za čišćenje stana ne brinite.

 

Čišćenje prozorskog stakla mikrofiber krpom

Čišćenje prozorskog stakla mikrofiber krpom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda kada vam se zaprljaju prozori sa vidljivim masnim mrljama, prašinom i paučinom tada ukoliko niste imali odmah vremena za čišćenje prozora vaših stanova ne brinite.

Čišćenje venecijanera sa navučenom čarapom

Čišćenje venecijanera sa navučenom čarapom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda većina prozora u vašim stanovima u današnje vreme je nezamisliva bez popularnih venecijanera, međutim njihovo čišćenje nije tako jednostavno i zahteva malo više vremena i strpljenja.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0