Čišćenje kade od masnoće samo ispiranjem

Čišćenje kade od masnoće samo ispiranjem u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda dobro nam je poznato da se masnoća i prljavština od kupanja lako i brzo nahvata po kadi u stanu a ukoliko niste imali odmah vremena za čišćenje ne brinite.

Zato postoji mali trik za čišćenje kade u vašem stanu, da bi vam kada zasijala i zablistala kao nova napravite smesu za čišćenje od sledećih sastojaka:

  • Pola šolje sirćeta,
  • Šolju alkohola i
  • 2 kašike sodabikarbone

Te sastojke pomešajte sa 400 ml tople vode i pospite smesu po kadi i tada je ona potpuno spremna za čišćenje.

Tako prosutu smesu po kadi ostavite oko 15 minuta da odstoji i dok budete ispirali videćete neverovatan rezultat, čišćenje ribanjem ili brisanjem neće biti ni neophodno.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate vremena ni volje brigu za čišćenje kade i slavina kao i kompletno čišćenje stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

Čišćenje slavine od rđe samo ispiranjem

Čišćenje slavine od rđe samo ispiranjem u vašem stanu u Beogradu

Topla preporuka - dragi sugrađani Beograda čišćenje dosadne rđe ribanjem koja se malo po malo hvata po slavinama, drškama... u kupatilu vašeg stana daje malo efekta ali čišćenje rđe je veoma lako sa pripremljenom smesom.

Za efikasno čišćenje rđe potrebno je da znate mali trik, pospite po zarđalom mestu na slavini u kupatilu vašeg stana so a preko soli samo iscedite limun i rđa će preko noći nestati kao rukom odnešena.

A kada se ujutro probudite u vašem stanu samo isperite vodom so i ostatke isceđenog limuna sa slavine i rđe više nema a čišćenje rđe ribanjem čak neće biti ni neophodno eventualno samo blago trljanje krpom će biti sasvim dovoljno.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 1
+ 0