Čišćenje prašine sa lustera i ventilatora na plafonu

Čišćenje prašine sa lustera i ventilatora na plafonu u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda svi znamo koliko je neprijatno čišćenje prašine sa ventilatora na plafonu.

A pogotovo koliko je sporo i pipavo čišćenje ukrasnog i dekorativnog plafonskog lustera u stanu - prašina: pada po vama, po elementima u vašem stanu, po tepihu...

Najjednostavniji trik za čišćenje takvog lustera u vašem stanu je da se poslužite jastučnicom.

Navucite je na luster pa unutar nje polipropilensku pajalicu brzo okrećite - rotirajte kako biste povećali elektrostatičko dejstvo između vlakana i time dosadno i zamorno čišćenje prašine ubrzali i olakšali.

A onda na kraju jastučnicu samo pažljivo skupite i istresite u kantu.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate vremena ni volje brigu za čišćenje ventilatora i lustera kao i kompletno čišćenje stana u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

Čišćenje staklenog posuđa u kuhinjskim elementima

Čišćenje staklenog posuđa u kuhinjskim elementima u vašem stanu u Beogradu

Topla preporuka - dragi sugrađani Beograda izvadite stakleno posuđe iz kuhinjskog elementa u vašem stanu i čišćenje uradite sa vlažnom krpom.

Kako biste sprečili stvaranje bakterija čišćenje staklenog posuđa u kuhinji vašeg stana obavite uz pomoć natopljene krpe sa rastvorom vode i sirćeta a uglove kuhinjskog elementa dobro prosušite.

Preporuka - uvek čišćenje elemenata u vašem stanu radite odozgo pa na dole - prvo viseće kuhinjske delove pa na kraju one donje.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 1
+ 0