Čišćenje prozorskog stakla mikrofiber krpom

Čišćenje prozorskog stakla mikrofiber krpom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda kada vam se zaprljaju prozori sa vidljivim masnim mrljama, prašinom i paučinom tada ukoliko niste imali odmah vremena za čišćenje prozora vaših stanova ne brinite.

Čišćenje prozora u stanu obavljamo najčešće kada je napolju sunčano i lepo vreme ali to je greška jer brzim sušenjem ostaju mrlje na staklu.

Čišćenje prozora u vašim stanovima je najbolje raditi tokom oblačnog vremena, prvo treba početi od okvira i ivice sa staklom i na tim mestima čišćenjem ukloniti veće čestice prašine i paučinu.

Tek nakon rama prozora možete preći na čišćenje stakla, za efikasno i brzo čišćenje prozora u stanu najbolje je koristiti krpe od mikrofibera koje ne ostavljaju mrlje iza sebe.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje, brigu za čišćenje prozora i teško dostupnih mesta kao i kompletno čišćenje stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

Čišćenje teško dostupnih mesta praškom

Čišćenje teško dostupnih mesta praškom u vašem stanu u Beogradu

Topla preporuka - dragi sugrađani Beograda za čišćenje prašine u stanovima uglavnom koristimo krpe ali stručnjaci kažu da je za ovu aktivnost najbolje koristiti praška na držaču, naročito ako čišćenje stana moramo da obavimo što pre.

Praško ili polipropilenska pajalica za čišćenje prašine će lako i brzo doći do teško dostupnih mesta u vašem stanu kao što su visoke police, površina iznad garnišne ili ispod kreveta.

Iako vam praško neće pomoći za čišćenje velike količine prašine u vašim stanovima idealan je za brzo čišćenje teško dostupnih mesta u stanu.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 1
+ 0