Čišćenje venecijanera sa navučenom čarapom

Čišćenje venecijanera sa navučenom čarapom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda većina prozora u vašim stanovima u današnje vreme je nezamisliva bez popularnih venecijanera, međutim njihovo čišćenje nije tako jednostavno i zahteva malo više vremena i strpljenja.

Sugrađani Beograda, evo kako sebi možete olakšati čišćenje venecijanera u vašem stanu, potrebna vam je: topla voda, alkoholno sirće i čista pamučna krpa.

Ukoliko nemate krpu za čišćenje venecijanera u stanu, još bolje vam može poslužiti stara pamučna čarapa koju možete navući na ruku.

Recept za smesu za čišćenje: pomešajte jednake količine tople vode i alkoholnog sirćeta.

Umočite čarapu u rastvor vode i sirćeta, navucite na ruku pa s njom obavite čišćenje u vašem stanu jednog po jednog rebra venecijanera sa obe strane.

Kada se čarapa zaprlja samo je isperite u čistoj vodi i nastavite postupak čišćenja venecijanera u vašem stanu.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje, brigu za čišćenje venecijanera, prekidača za svetlo i kvaka na vratima kao i kompletno čišćenje stana u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

Čišćenje prekidača za svetlo i kvaka na vratima

Čišćenje prekidača za svetlo i kvaka na vratima u vašem stanu u Beogradu

Topla preporuka - dragi sugrađani Beograda za čišćenje prekidača i kvaka u vašim stanovima najjeftinije i najbolje sredstvo je najobičnija koka-kola, magičnu krpu je samo potrebno umočiti u koka-kolu.

Koka-kola nije baš tako zdrava za piće ali je zato odlična za uklanjanje masnoće na prekidačima za svetlo na zidovima i kvakama na vratima u vašim stanovima.

To su mesta u stanu poslednja na listi za čišćenje jer ih se veoma retko setimo a dodiruju ih svi stanari, uključujući i goste.

Čišćenje prekidača za svetlo i kvaka na vratima u stanu mora biti dobro i temeljno urađeno naročito kad je neko od ukućana bolestan.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0