Čišćenje fleka u wc šolji papirnim peškirima u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda čišćenje u vašem stanu braon-žutih fleka koje se stvaraju u wc šolji od kamenca i rđe zahteva izuzetan napor i strpljenje ali uz pomoć jednog malog trika fleke brzo i lako nestaju.

Kada je dno kazančeta metalno u kupatilu vašeg stana, ono vremenom počne da ispušta boju gvožđa i voda u kazančetu postaje narandžasta, tada je i vreme za čišćenje wc šolje.

Ako se takva voda još pomeša sa kamencom, tada se stvaraju narandžaste fleke oko ruba wc šolje, njihovo čišćenje u kupatilu vašeg stana sa bilo kojim sredstvom je veoma teško.

Dragi sugrađani Beograda pre čišćenja izbacite koliko je moguće više vode iz wc šolje kako voda ne bi narušila dejstvo sirćeta, natopite papirne ubruse sirćetom i prilepite ih na rub wc šolje preko fleka.

Tako natopljene papirne salvete ostavite da odstoje 2 sata a ako je čišćenje fleka naporno, onda ostavite natopljen papir u wc šolji da prenoći u kupatilu vašeg stana, kada fleke nestanu uklonite papirne peškire i isperite wc šolju.

Dragi sugrađani Beograda možda se pitate zašto jednostavno ne bi sipali sirće bez papirnih maramica u wc šolju i tako bez čišćenja uklonili fleke u kupatilu vašeg stana ali to ne bi dovelo do rezultata.

Kada sipate sirće u wc šolju vašeg stana ono će da sklizne na dno i samo će za trenutak preći preko fleka a kada je natopljen papir preko njih 2 sata onda će fleke sigurno nestati i svu prljavštinu će sirće izvući.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje wc šolje, brigu za kompletno čišćenje stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0