Čišćenje kondomom napunjemnim sirćetom kamenca sa slavine u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda ako svaki put obavljate čišćenje kamenca sa slavine u vašem stanu hemijskim sredstvima može se oštetiti površina ozbiljno i trajno.

Zašto se stvara kamenac na hromiranim slavinama u našim stanovima? Razlog je jednostavan: prisustvo minerala u vodi.

Voda koju upotrebljavamo u našim stanovima sadrži mnogo kalcijuma i magnezijuma — dva “tvrda” minerala koji izazivaju skupljanje “tačkica” na staklu, hvatanje “naslaga” na slavini.

Sugrađani Beograda, mnogo su bolji i ne manje efikasni prirodni načini čišćenja u vašem stanu koji odlično otklanjaju kamenac sa slavine.

Sem toga prirodnim čišćenjem izbegava se udisanje hemije u stanu što je takođe važno. Zašto toliko ljudi pati od astme? U velikoj meri svakako od obilja hemikalija koje konstantno udišemo u stanovima za vreme čišćenja.

Sugrađani Beograda, za čišćenje slavine od kamenca u kupatilu vašeg stana biće vam potrebno: prezervativ, balon ili plastična kesa i 9%-no sirće.

Napunite kondom ili balon sirćetom razblaženim sa vodom u odnosu 3:1 (3 dela sirćeta, 1 deo vode). U svrhu čišćenja kamenca u kupatilu vašeg stana možete koristiti i najlonsku kesu, međutim nije tako pouzdana.

Sugrađani Beograda, stavite prezervativ na slavinu, u slučaju čišćenja sa balonom ili kesom biće potrebna gumica za fiksiranje a prednost kondoma je u tome da će se on samostalno držati na slavini.

Ostavite slavinu u ovakom „nepristojnom“ stanju 3-4 sata u kupatilu vašeg stana, zatim skinite prezervativ i obavite čišćenje slavine od kamenca.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje slavine u kupatilu, brigu za kompletno čišćenje stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0