Čišćenje mebl, lakiranog i drvenog nameštaja u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, obična krpa za prašinu je najviše preporučljiva za čišćenje namještaja napravljenog od neobrađenog drveta u vašem stanu, dok čišćenje veoma zaprljanih mesta vlažnim sunđerom je najbolji metod.

U slučaju da za čišćenje drvenog nameštaja u vašem stanu upotrebljavate vlažnu krpu velike su šanse da ćete na neobrađenom drvetu napraviti fleke.

Dragi sugrađani Beograda mikrofiber magične krpe su najbolje za čišćenje lakiranog namještaja u vašem stanu a topla voda uz dodatak sapunice je neophodna za čišćenje mrlja sa lakiranog nameštaja, na kraju ga samo osušite i ispolirajte.

Vlažna četka je najbolja za čišćenje mebl namještaja u vašem stanu, vrlo je važno da čišćenje bude sa mekom četkom i da ne preterate sa vodom.

Blaga mešavina vode i sapunice je savršeno sredstvo za čišćenje namještaja od ratana u vašem stanu, ali poslednjoj vodi prilikom ispiranja dodajte vrlo malo soli kako bi ostao elastičan duže vreme.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje nameštaja, brigu za kompletno čišćenje stana u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0