Čišćenje sirćetom i korom citrusnog voća u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, netoksične i prirodne supstance su sve popularniji način za čišćenje stana, prirodne i veoma efikasne predstavljaju odličan izbor za osobe koje su osetljive na jake hemikalije.

Čuvajte kore od južnog citrusnog voća: limun, narandža, mandarine, grejpfrut... jer vam mogu savršeno poslužiti za čišćenje stana.

Sirće sem što je odlično po zdravlje može se iskoristiti i za čišćenje stana, obogaćeno voćem predstavlja idealnog saveznika za čišćenje stana.

Dragi sugrađani Beograda, od sastojaka za prirodno čišćenje vašeg stana potrebni su: možete koristiti različite vrste kora citrusnog južnog voća, dovoljna je količina da ispuni polovinu tegle i belo alkoholno sirće dovoljno da ispuni teglu i prekrije kore voća.

Potrebna oprema za čišćenje stana je: velika tegla sa poklopcem, sito, velika posuda i flašica sa raspršivačem.

Recept glasi:

Sugrađani Beograda, sačuvajte kore citrusnog voća i počnite da ih odlažete u teglu.

Kada se tegla bude napunila sipajte sirće preko kora, sirće treba da prekrije teglu, zatvorite teglu sa poklopcem i ostavite da odstoji na mračnom mestu dve nedelje, što ona duže bude stajala kore će se više omekšati i sjediniti a samim tim sredstvo za čišćenje stana će biti jače i bolje.

Nakon dve nedelje uz pomoć dobrog sita procedite voćno sredstvo za čišćenje stana, dobijenu tečnost sipajte u veliku posudu a iskorišćene kore bacite.

Sada sipajte sredstvo u flašicu sa raspršivačem i koristite ga kao svako drugo sredstvo za čišćenje stana.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje stana korom južnog voća, brigu za kompletno čišćenje stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0