Čišćenje laminata mešavinom vode i sirćeta

Čišćenje laminata mešavinom vode i sirćeta u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, ako laminat u vašem stanu izgleda prljavo i ima mrlje od blata ili ako izgleda izbledelo, za čišćenje upotrebite mešavinu vode i sirćeta.

Čišćenje laminata alkoholom ili acetonom

Čišćenje laminata alkoholom ili acetonom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, ako laminat u vašem stanu izgleda mrljavo, onda prionite na čišćenje tih mrlja, za teže mrlje kao što su: mastilo, olovka ili lak za nokte možete koristiti alkohol.

Čišćenje laminata ledom uklanja žvakaću gumu

Čišćenje laminata ledom uklanja žvakaću gumu u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, laminat je svestrana podna obloga laka za čišćenje, ima široku primenu kako u stanovima tako i u poslovnom prostoru zbog lakog i brzog čišćenja, laminat kao elegantnu, prijatnu i toplu podnu oblogu možete postavljati u vašim stanovima ali laminat možete postavljati i u vašem poslovnom prostoru kao funkcionalnu i praktičnu podnu oblogu.

Umesto mašine za poliranje koristite mašinu za čišćenje

Umesto mašine za poliranje koristite mašinu za čišćenje u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, sredstva za poliranje laminata u vašem stanu ne treba upotrebljavati, takva sredstva nisu delotvorna za održavanje laminatnih podova jer ne mogu dopreti do unutrašnjosti laminata zbog gustine materijala od koga je laminat napravljen, zato je dovoljno i samo čišćenje.

Ne koristite abrazivna sredstva za čišćenje laminata

Ne koristite abrazivna sredstva za čišćenje laminata u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, laminatni pod u vašem stanu nije moguće brusiti, farbati, lakirati ili obrađivati voskom jer bi tako izgubio sav kvalitet koji je tipičan za ovakvu vrstu podova, obično čišćenje je najbolje.

Najnežnije čišćenje laminata je bebi šamponom

Najnežnije čišćenje laminata je bebi šamponom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, laminat je široku primenu u stanovima i poslovnim objektima stekao zahvaljujući lakoći održavanja i čišćenja kao i svojoj funkcionalnosti koji u svim svojim karakteristikama značajno nadmašuje podne obloge klasičnih materijala.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0