Čićenje dušeka od grinja, urina, krvi... sa veoma malo vode u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, da biste osigurali miran i bezbedan san važno je pravilno i redovno čišćenje dušeka u vašem stanu, čuvanjem i čišćenjem će trajati duže.

Da li ćete zameniti madrac u stanu zavisi od udobnosti koju vam pruža za spavanje, optimalan vremenski rok je 8 -10 godina, ali uz redovno čišćenje može da traje i duže.

Dragi sugrađani Beograda, kako biste smanjili prisutnost grinja i prašine potrebno je redovno čišćenje dušeka u vašem stanu, da biste madrac samo osvežili posipajte sodom bikarbonom, ostavite je na dušeku pola sata i zatim obavite detaljno čišćenje usisavanjem.

Čišćenje madraca u stanu uz pomoć deterdženta i vode treba izbegavati, dušek nikada ne smete natopiti jer je moguće da ostane vlažan iznutra i da se stvori buđ, čišćenje madraca je najbolje penom ili eventualno sa vrlo malo vode i blagog sapuna a najbolje je da se suši na suncu ili fenom.

Dragi sugrađani Beograda, čišćenje mrlje od krvi sa dušeka u vašem stanu je najbolje istrljati krpicom umočenom u vrlo malo hladne vode, mrlju možete protrljati i sodom bikarbonom, a ako ni to ne pomogne onda je natapkajte s malo hidrogen peroksida.

Čišćenje mrlje od urina sa madraca u stanu preporučljivo je krpama upiti, mrlju je najbolje istrljati s razblaženim sirćetom, pa zatim penom oribajte mesto, kad se dušek osuši pospite prljavo mesto sodom bikarbonom a zatim ostavite nekoliko sati i usisajte.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje madraca, brigu za kompletno čišćenje stana u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0