Čišćenje laminata toplom vodom ali ne i vodenom parom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, laminat pod u vašem stanu je potrebno održavati čistim: da se ne bi zarazili, da bi bilo prijatno po njemu hodati, da bi lepo izgledao... zato s vremena na vreme prionite na čišćenje laminata toplom vodom.

Laminati su pogodni za postavljanje u prostorije vašeg stana sa podnim grejanjem a njihova jedinstvena tehnologija proizvodnje pruža dodatnu zaštitu od vlage na bazi silikona koji sprečava prodiranje vode u spojeve laminata što omogućava čišćenje toplom vodom.

Dragi sugrađani Beograda, pošto je najblaže moguće sredstvo za čišćenja laminata u vašem stanu obična voda, najjeftinija je od svih sredstava za čišćenje, uvek je dostupna, nadohvat je ruku, lako se zagreje, brzo se zagreje... zato koristite je.

Čišćenje laminata u vašem stanu toplom vodom primenjujte jednom mesečno ili kada primetite da je područje laminata: prljavo, prašnjavo, zamazano, masno, blatnjavo...

Dragi sugrađani Beograda, izbegavajte čišćenje laminata u vašem stanu vodenom parom jer može nepovoljno uticati na lepljeni laminat.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje laminata, brigu za kompletno čišćenje stana u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0