Čišćenje nameštaja od mebl štofa soda bikarbonom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda, osvežavanje i čišćenje nameštaja od mebl štofa u vašem stanu možete i sami da uradite na potpuno prirodan način.

Na trosedu od mebl štofa u vašem stanu tokom vremena korištenja na mestima gde se najviše sedi ili leži mogu nastati izbledele ili potamnele fleke, sve u zavisnosti od boje i teksture mebl-štofa, zato je povremeno čišćenje neophodno.

Dragi sugrađani Beograda, za čišćenje nameštaja od mebl štofa u vašem stanu biće potrebna samo soda bikarbona, voda i raspršivač.

U raspršivač naspite toplu vodu, poprskajte sav nameštaj od mebl štofa u vašem stanu, nemojte kvasiti previše, a zatim štof pospite sodom bikarbonom, nameštaj još nije spreman za čišćenje.

Dragi sugrađani Beograda tako poprskani mebl štof ostavite da odstoji barem 2-3 sata da se potpuno osuši i tada je mebl štof spreman za čišćenje.

Kada se mebl štof osuši, dobro iščetkajte a onda uzmite usisivač i sve lepo usisajte i time je čišćenje završeno.

Nakon završenog čišćenja na tamnom mebl štofu mogu ostati svetle mrlje ili tragovi od sode bikarbone, zato ne treba previše kvasiti mebl štof.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje nameštaja od mebl štofa, brigu za kompletno čišćenje stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0