Čišćenje glave tuša: sirćetom, čačkalicama i četkicom u kupatilu u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda prilikom čišćenja kupatila u vašem stanu glavu tuša često zaboravljate da očistite i setite se čišćenja tek onda kada voda više ne prolazi kako treba… jednostavno, napunite kesu sirćetom i zakačite je za glavu tuša gumicom, kanapom...

Ovaj metod čišćenja tuša u kupatilu vašeg stana je najpogodniji za male i srednje glave tuša, za čišćenje kamenca se ne upotrebljavaju nikakve toksične hemikalije, za čišćenje kamenca je potrebno: najobičnije sirće, plastična kesa, čačkalice i četkica za zube.

Sugrađani Beograda za ovo čišćenje kamenca plastičnu kesu napunite sirćetom, zatim tako napunjenu kesu privežite gumicom ili kanapom za glavu tuša i ostavite je da odstoji najmanje pola sata a može i celu noć, sirće će za to vreme rastvoriti nataloženi kamenac.

Sirće će obaviti najveći deo čišćenja kamenca umesto vas a na kraju su potrebne čačkalice za čišćenje preostalog kamenca u rupicama glave tuša i još na kraju starom četkicom za zube uradite čišćenje prostora između rupica.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje glave tuša u kupatilu, brigu za kompletno čišćenje stana u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0