Čišćenje masnih mrlja i kamenca alkoholnim sirćetom

Čišćenje masnih mrlja i kamenca alkoholnim sirćetom u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda alkoholno sirće je vrlo korisno za čišćenje predmeta u vašim stanovima, sa njim je efikasno čišćenje gotovo svega od kamenca u kupatilu do masnih mrlja, rešava vas i neprijatnih mirisa u stanu.

Sugrađani Beograda, za čišćenje zaprljanih predmeta u vašim stanovima koristite obično belo alkoholno sirće a ne vinsko ili voćno.

Alkoholno sirće možete pomešati sa solju ili limunom a ne sme se koristiti za čišćenje samo na kamenim ili mermernim površinama u stanu.

Zajedno sa sodom bikarbonom alkoholno sirće uspešno je za čišćenje začepljenog slivnika u vašem stanu, u slivnik ubacite šoljicu sode pa zalijte ključalim sirćetom.

Alkoholno sirće je efikasno za čišćenje zidova kupatila u vašim stanovima pošto je odlično u uništavanju bakterija.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje alkoholnim sirćetom, brigu za kompletno čišćenje stana u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

Čišćenje, pranje i poliranje kuhinje sodom bikarbonom

Čišćenje, pranje i poliranje kuhinje sodom bikarbonom u vašem stanu u Beogradu

Topla preporuka - dragi sugrađani Beograda soda bikarbona je blago abrazivno sredstvo koje možete koristiti za čišćenje, pranje i poliranje u kuhinji i kupatilu kao i za uklanjanje neprijatnih mirisa u vašem stanu.

Razmućena u toploj vodi soda bikarbona je efikasna za čišćenje kante za smeće, zavese za tuš, češljeva i četke a dobra je i za čišćenje i pranje prozora u vašem stanu, efikasna je za skupljanje zaostalih kapljica vode na staklu.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0