Čišćenje plastičnih proizvoda nežnim sredstvima

Čišćenje plastičnih proizvoda nežnim sredstvima u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda plastika je veoma svestran materijal i proizvode od plastike koristimo svakodnevno u našim stanovima, međutim njihovo čišćenje nije tako jednostavno jer plastike ima razne mekoće i lako ju je izgrebati.

Sugrađani Beograda, za čišćenje manjih plastičnih predmeta sudopera ili korito za veš u vašem stanu može da bude odgovarajuće ali čišćenje većih plastičnih proizvoda nije najpogodnije u stanu, najbolje je da njihovo čišćenje obavite napolju.

Za čišćenje plastike u stanu pripremite kantu (ako ne koristite lavabo ili sudoperu), sredstva za čišćenje, mekanu tkaninu, suve peškire, stare četkice za zube (za teško dostupna mesta), gumene rukavice (ako imate osetljive ruke ili želite da zaštitite svoj manikir) i crevo (ako čistite spolja, naravno).

Postoji mnogo sredstava koja možete koristiti za čišćenje plastičnih predmeta u vašem stanu:

  • Soda bikarbona (na vlažnoj tkanini stavite sodu bikarbonu i nežno trljajte),
  • Jabukovo sirće (direktno bez mešanja),
  • 2 šolje sirćeta i 2 kašike tečnosti za pranje posuđa rastvoriti u kofi tople vode.

Čišćenje plastičnih predmeta od prljavštine dva ili tri puta sa crevom ili ispod slavine u stanu je prvi korak, drugi korak je čišćenje sa sredstvima za čišćenje a treći korak je nežno čišćenje mekom krpom.

Ako plastični predmet ima uglove i ćoškove koristite što mekšu četkicu za čišćenje ovih nezgodnih oblasti.

Nikada ne koristite abrazivna sredstva za čišćenje plastike i grube četke jer ćete trajno uništiti izgled plastike.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje, brigu za čišćenje plastičnih proizvoda i sudopere kao i kompletno čišćenje stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

Čišćenje sudopere uz pomoć sode bikarbone

Čišćenje sudopere uz pomoć sode bikarbone u vašem stanu u Beogradu

Topla preporuka - dragi sugrađani Beograda čišćenje sudopere u vašem stanu savremenim hemijskim sredstvima nije baš najzdravije.

Koncentrovana hemijska sredstva za čišćenje često mogu izazvati alergije kod stanara pa je bolje ih zameniti prirodnim sredstvima kada je god to moguće.

Zato vam preporučujemo čišćenje sudopere u stanu uz pomoć čarobne sode bikarbone.

Sugrađani Beograda sipajte sodu bikarbonu ravnomerno po sudoperi a zatim uzmite sunđer za čišćenje ili staru četkicu za zube pa ribajte uz malo vode.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0