Čišćenje zelenih mrlja sa zavese u kupatilu u vašem stanu u Beogradu

Koristan savet - dragi sugrađani Beograda zavese za tuširanje u kupatilu u stanovima su obično duge, glomazne i nezgodne za čišćenje i pranje u veš mašini, zato je čišćenje i pranje zavesa najbolje sa sredstvom za izbeljivanje.

Sredstvo za izbeljivanje je preporučljivo da imate u vašem stanu jer je veoma efikasno za čišćenje zelenkastih mrlja u dnu zavese u vašem kupatilu, mrlje nastaju zbog previše provedenog vremena na vlažnom mestu.

Sugrađani Beograda u vašem stanu pomešajte 3,5 litre tople vode sa pola šolje sredstva za izbeljivanje, sipajte u kofu i potopite zavesu u nju i tada je zavesa spremna za čišćenje.

Stavite gumene rukavice i njima properite i izribajte sunđerom zavesu a zatim samo isperite tušem i čišćenje zavese u kupatilu vašeg stana je završeno.

Sugrađani Beograda možete zavesu kupatila oprati i u veš mašini na 30 stepeni a osim praška dodajte i pola šolje sirćeta, fleke će nestati, takvim čišćenjem ćete ukloniti i neprijatne mirise u kupatilu vašeg stana.

A naravno dragi sugrađani Beograda ako nemate ni vremena ni volje za čišćenje zavese u kupatilu od plesni i buđi, brigu za kompletno čišćenje stanova u Beogradu možete prepustiti nama As Point profesionalnoj agenciji za čišćenje stanova.

 

Lista saveta, trikova i uradi sam tehnika za čišćenje

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 0
+ 0